SABOZA
Diamantboor- Zaag- & Bevestigingstechnieken +31 (0)6 53 54 37 84

Over ons

Professionele specialisten met de juiste kennis en ervaring. SABOZA keihard de beste keus!

Samen sta je sterker • Samen Sterk • Samen sterker door samenwerking door elkaar te helpen en kennis te delen. Dit geldt niet alleen voor de samenwerking met onze opdrachtgevers en leveranciers, maar ook in de maatschappij. Door integraal landelijk samen te werken, kunnen we onze opdrachtgevers optimaal bedienen. Wij kijken ook verder dan onze eigen SABOZA organisatie en zoeken voortdurend de samenwerking op met verschillende bedrijven, om zo samen verder te groeien.

Wie zijn wij en waar staan we voor?

Professionele specialisten met ruim 100 jaar kennis en ervaring in huis. Uw wensen zijn onze uitdaging. De 24-uurseconomie en de verduurzaming van onze maatschappij vragen om een andere aanpak. Door dit alles is een samenwerkingsverband voortgekomen tussen een aantal ondernemers, waardoor het mogelijk is om sneller en efficiënter tot een betere oplossing te komen. Omdat onze specialisme zo uiteenlopend georiënteerd zij kunnen wij werken aan voor: particulieren en zakelijke opdrachtgevers in de: infra, utiliteits- beton- weg- en waterbouw. Voor zowel renovatie als nieuwbouwprojecten kunnen wij voor u alle mogelijke Betonbewerking werkzaamheden in de breedste zin van het woord verrichten. Waar u misschien denkt dat het onmogelijk is zien wij dat dan ook als een uitdaging om het zo nodig met onze leveranciers een passend ontwerp te maken. Om het onmogelijke voor u mogelijk te maken. Alle projecten behandelen wij professioneel, vakkundig. betrouwbaar, op maat en volgens alle eisen en regels. SABOZA bestaat uit een vast team van vakmensen die hun vak begrijpen. Allemaal hebben zij hun eigen expertise.

Het merk

Was u voordat u onze website bezocht al bekend met het merk SABOZA? Grote kans van wel! Ons merk SABOZA staat voor kwaliteit. Wij willen dat iedere opdracht, groot of klein, naar tevredenheid van onze opdrachtgevers worden afgerond en opgeleverd.

Hebben wij uw interesse gewekt? Heeft u behoefte aan meer informatie of een nadere kennismaking met ons? Wij staan u graag te woord, wij adviseren u geheel vrijblijvend en bieden u, indien gewenst, een offerte op maat aan. U kunt ons bellen +31 (0) 6 53 54 37 84 of u kunt ons contactformulier invullen.