SABOZA
Diamantboor- Zaag- & Bevestigingstechnieken +31 (0)6 53 54 37 84

Disclaimer

Aan alle op deze website vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden, dat wil zeggen dat we/wij van SABOZA cq. De Wit BetonTechniek (hierna: we/wij) geen enkele verantwoordelijkheid op ons nemen voor schade, ongevallen, etc. welke ontstaan zijn door het gebruik van informatie op deze/onze website. 

De inhoud van de website - www.saboza.nl - tekst en beeld - valt onder het auteursrecht van SABOZA cq. De Wit BetonTechniek. Het overnemen, verveelvoudigen of openbaar maken, anders dan voor eigen niet-commercieel gebruik, zijn zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ons niet toegestaan.

Wij streven ernaar om de inhoud van de website regelmatige te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist en/of niet actueel is.

Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden op de website(s). Op deze website staan ook links naar andere websites. Wij zijn tevens niet aansprakelijk voor de inhoud van die websites.

Wij behouden ons het recht voor ingezonden materiaal al dan niet te plaatsen. Wij hebben tevens het recht om - tenzij anders overeengekomen met de auteur - ingezonden materiaal in te korten en/of aan te passen. Dit geldt voor tekst- en beeldmateriaal.

Wij hanteren een actief en strikt beleid in de controle van ongevraagde verveelvoudiging of misbruik van materialen en/of teksten van onze website en zullen bij iedere overtreding altijd juridische stappen nemen.

© SABOZA | De Wit BetonTechniek 19-06-2022