SABOZA
Diamantboor- Zaag- & Bevestigingstechnieken +31 (0)6 53 54 37 84

SABOZA Diamantzaagtechniek

Specialist in diamanttechnieken. Wij zijn sterk in specialistisch diamantzaagwerk!

  • diamantzagen-weka-hoogfrequent-kettingzaag-tk40-1-saboza.nl
  • diamantzagen-weka-hoogfrequent-zaag-set-1-saboza.nl
  • diamantzagen-vloerenzaag-1-saboza.nl
  • diamantzagen-vloerenzaag-2-saboza.nl

Voor elke situatie hebben wij wel een passende diamantzaagmachine

SABOZA, veelzijdig in diamantzaagwerk. Wij zagen met diamantgereedschappen dwars door alle soorten gewapend beton, asfalt, natuursteen, steenachtige materialen en zelfs door staal heen. Wij zagen in vloeren en wanden, horizontaal, verticaal en onder verschillende hoeken. Dit is specialisten werk wat vraagt om: kennis, inventiviteit, precisie, inzicht én goed equipment. De werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame professionals van SABOZA met zeer moderne en meest geavanceerde apparatuur. Diverse soorten zaagmachines hebben wij tot onze beschikking. Wij zagen veelal met de handzaag maar uiteraard ook met 230- /400V zogeheten rail- /wandzaagmachines, grote vloerenzaagmachines op 400V of diesel, hydraulische kettingzagen en draadzagen. Voor verschillende toepassingen zijn verschillende oplossingen mogelijk. De rail- /wandzaagmachines zijn door ons veel gebruikte machines omdat we daarmee zeer nauwkeurig, in elke gewenste hoek kunnen zagen. We zagen o.a. deur-, raam-, trap en liftsparingen, convectorputten, kruipluiken, lichtkoepels, complete doorbraken, borstweringen, dilatatievoegen, detectielussen en sleuvenzagen voor elektra leidingen en vloerverwarming. Gezaagde sparingen kunnen desgewenst door ons gesloopt en afgevoerd worden. Heeft u een specifieke opdracht? Wij kunnen veel voor u betekenen en vertellen u daar graag meer over. Bijna niets is nog onmogelijk voor de SABOZA specialisten van.

HANDZAGEN 

Voor het kleinere zaagwerk tot 14cm diep gebruiken wij een handzaagmachine, met een maximale zaagblad diameter van Ø 350mm. Deze machine is geschikt voor het kleinschalige handzaagwerk, zoals het zagen van deur- en raamsparingen, kruipluiken, nieuwe trapgaten, het afzagen van balkons, etc. Zagen met de handzaag kan door ons op 2 manieren worden uitgevoerd. Droog en met waterkoeling waardoor stof tot een minimum beperkt wordt.


ASFALT & VERSE BETON ZAGEN 

Ook voor het zagen van asfalt of verse beton kunt u bij de SABOZA terecht. Met onze diesel aangedreven vloeren-zaagmachines kunnen wij, met eigen watervoorzieningen, op alle mogelijke plekken asfalt en beton zagen. Wij kunnen u overal van dienst zijn. Wilt u detectielussen laten zagen, ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Detectielussen in het asfalt of beton, op de snelweg, parkeerplaats, bij een hek of een garagedeur, geen probleem.


VLOERENZAGEN & RAIL- /WANDZAGEN 

Met een vloerenzaag kunnen wij tot ± 52cm diepte zagen, echter de rail- /wandzaag biedt nog meer mogelijkheden. Hiermee zijn wij in staat om zowel horizontaal, verticaal als diagonaal te zagen tot een diepte van wel ± 92cm. 


DRAADZAGEN 

Voor extreme omstandigheden, kunnen wij u van dienst zijn door de draadzaag in te zetten. Draadzagen heeft vele voordelen ten opzichte van andere zaagmethode: het geluid is beperkt, de grootte van het zaagblad zorgt niet voor beperkingen waardoor het geschikt is voor locaties met een ruimte beperking en de te zagen dieptes zijn onbeperkt.


ZAAGDIEPTES PER MACHINE • Maximale zaagdieptes, per machine 

• Handzaag

± 145mm

• Voorzaag- /Doorslijper

± 165mm

• Ringzaag

± 300mm

• Kettingzaag

± 630mm

• Vloerenzaag

± 520mm

• Rail- /wandzaag

± 920mm

• Draadzaag

Onbeperkt

Hebben wij uw interesse gewekt? Heeft u behoefte aan meer informatie of een nadere kennismaking met ons? Wij staan u graag te woord, wij adviseren u geheel vrijblijvend en bieden u, indien gewenst, een offerte op maat aan. U kunt ons bellen +31(0)6-53 54 37 84 of u kunt ons contactformulier invullen, dan nemen wij contact met u op.