SABOZA
Diamantboor- Zaag- & Bevestigingstechnieken +31 (0)6 53 54 37 84

BETONBEWERKING

Het bewerken of behandelen van betonnen structuren of betonoppervlakken

  • boucharderen-1-saboza.nl-dewitbetontechniek.nl
  • boucharderen-4-saboza.nl-dewitbetontechniek.nl
  • boucharderen-3-saboza.nl-dewitbetontechniek.nl
  • boucharderen-2-saboza.nl-dewitbetontechniek.nl

BOUCHARDEREN • Het opruwen van zowel kleine als grote oppervlaktes 

De techniek van het boucharderen, het opruwen van betonoppervlakten en betonnen constructies, wordt veelal toegepast om een betere hechting te verkrijgen, wanneer er op het bestaande beton een nieuw stuk beton op- of aangestort wordt. Ook komt het voor dat beton of natuursteen gebouchardeerd wordt om een betere uitstraling te geven, kleine niveauverschillen te verwijderen of een stroeve ondergrond te creëren op bijvoorbeeld hellingbanen en trappen.

Wij voeren bouchardeerwerk zowel handmatig als machinaal uit. Indien er kleine- /verticale oppervlaktes moeten worden opgeruwd, voeren wij dit uit met behulp van een pneumatische of elektrische hakhamer. Wanner het grote horizontale oppervlaktes betreft, voeren wij de werkzaamheden uit met behulp van een pneumatische bouchardeer-kar of een elektrische lamellenfrees. Dit gaat aanzienlijk sneller en is prijstechnisch aantrekkelijker. In sommige gevallen is het doel van boucharderen alleen van esthetische aard. Mooi dat wij deze specialisatie ook beheersen. 

BETONSCHUREN / BETONSLIJPE• Het vlak schuren- /slijpen van betonvloeren en betonwanden 

Naast het boucharderen bieden wij u tevens de mogelijkheid om betonwanden en- vloeren op te schuren met behulp van diamantschijven. Betonslijpen is precisiewerk en vraagt om vakmanschap op de vierkante millimeter  (precies de ruimte waar onze specialisten zich in thuis voelen). Dit wordt voornamelijk toegepast voor het uitvlakken van vloeren met een minimaal niveauverschil. Machine funderingen exact waterpas te maken of om net die paar millimeter aan oneffenheden weg te werken en- /of het verwijderen van oude coatings- en lijmresten.

Al ons materieel is voorzien van stofafzuigsystemen, boucharderen en betonschuren worden stofarm uitgevoerd. 

Hebben wij uw interesse gewekt? Heeft u behoefte aan meer informatie of een nadere kennismaking met ons? Wij staan u graag te woord, wij adviseren u geheel vrijblijvend en bieden u, indien gewenst, een offerte op maat aan. U kunt ons bellen +31(0)6-53 54 37 84 of u kunt ons contactformulier invullen, dan nemen wij contact met u op.